blok za beleske sa obelez_galerijanotes cpn otvoreni

БЛОК ЗА БЕЛЕШКЕ

560.00 РСД

ШИФРА: 2020
  Тежина 75 g
  Мере 11 x 8cm

  50 листова + 5 боја флуоресцентних обележивача
  Tежина: 75 gr

  Коментари

  Још нема коментара.

  Прокометаришите први “БЛОК ЗА БЕЛЕШКЕ”