Касица за новац – бела

350.00 РСД

ШИФРА: 2049
  Тежина 108 g
  Мере 12.4 x 10 x 10cm

  Непровидна плaстичнa кaсицa зa нoвaц.
  Боја: Бела

  Коментари

  Још нема коментара.

  Прокометаришите први “Касица за новац – бела”