BURA INFORMACIJA

1,100.00 RSD

ŠIFRA: 3018

Broj strana: 294
Pismo: Ćirilica
Povez: Meki
Godina izdanja: 2017

  Centar za promociju nauke objavio je novo izdanje ”Bura informacija: Zašto lajkujemo?”, koje pruža objašnjenje za naše individualno, ali i kolektivno ponašanje na društvenim mrežama. Autori su Vinsent Hendriks i Pele Hansen, a na srpski jezik knjigu je prevela Marija Novaković, dok je stručni redaktor prevoda dr Mašan Bogdanovski.

  Knjiga upozorava na buru informacija koja je zahvatila savremeno društvo, a posebno na nekritičko usvajanje i korišćenje informacija prilikom formiranja mišljenja i donošenja odluka. Ova uzbudljiva knjiga lako se čita i neizbežno je štivo za sve one koji žele da razumeju 21. vek i podržavaju razvoj demokratskih promena u savremenom društvu.

  ”Bura informacija” predstavljena je 28. oktobra na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, a o njoj su govorili Ivan Umeljić, urednik izdavaštva u Centru za promociju nauke, Marija Novaković, asistentkinja na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu i prevodilac ovog izdanja, i dr Mašan Bogdanovski, stručni redaktor prevoda i profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu,

  Komentari

  Još nema komentara.

  Prokometarišite prvi “BURA INFORMACIJA”